Københavns Drengekor
DR Vokalensemblet jul - A Boy was Born
KDK sammen med DR Vokalensemblet jul – A Boy was Born

DR Vokalensemblet og Københavns Drengekor fylder den smukke Garnisons Kirke med lyden af udsøgt engelsk og dansk kormusik. Benjamin Brittens storslåede ’A Boy was Born’ forener de to kor i en poetisk julefortælling, som indrammes af musikalske perler fra begge kor og fællessange med publikum.

DR Vokalensemblets julekoncerter i Garnisons Kirke er blevet en stærk tradition, og i år bliver koncerterne en sjælden mulighed for at opleve to fremragende kor på én gang.

DR Vokalensemblet har nemlig inviteret de unge sangere i Københavns Drengekor for at kunne opføre et af julens storslåede og stemningsfulde korværker, Benjamin Brittens A Boy was Born. Komponisten var kun 19 år, da han skrev sit store værk, som kræver enorm virtuositet og udtrykskraft af både drengekoret og de voksne korsangere.

A Boy was Born bliver det musikalske højdepunkt i dette års julekoncert med DR Vokalensemblet og Københavns Drengekor, men koncerten bliver også en mulighed for at opleve de to kor hver for sig i dansk og engelsk julemusik af komponister som Kenneth Leighton, Hebert Howells og Peter Warlock.

I spidsen for koncerten er DR Vokalensemblets chefdirigent Marcus Creed, som er ekspert i engelsk kormusik med en fortid på bl.a. universiteterne i Oxford og Cambridge, og traditionen tro bliver der også plads til kendte danske og engelske julesange, hvor publikum inviteres til at synge med.

Koncerten kan også opleves den 8. december 2022 klokken 19.30.
Koncerten kan også opleves den 10. december 2022 klokken 16.00.
Koncerten kan også opleves den 11. december 2022 klokken 16.00.

KALENDER OG NYHEDER