Københavns Drengekor
H.K.H. Kronprinsen fejrer ny protektion med Københavns Drengekor

H.K.H. Kronprinsen har siden maj 2019 været protektor for Københavns Drengekor, og i denne uge gæstede Hans Kongelige Højhed Sankt Annæ Gymnasium, hvor alle i og omkring koret tog varmt imod. I SAG koncertsalen fik Kronprinsen en smagsprøve på drengenes vanlige arbejdsform med bl.a. opvarmning, og koret gav derefter en minikoncert for at fejre den nye protektion.

Hans Kongelige Højhed overtager protektionen for Københavns Drengekor efter sin far, Prins Henrik, der i sine mange år som protektor for koret fulgte aktivt med i korets liv.

For drengene blev det en stor oplevelse at møde korets nye protektor, og på spørgsmålet om hvad en protektion egentlig betyder kom der flere både gode og sjove svar fra drengene: ”at passe på koret”, ”at være en slags reklame for koret”.

Efter sang og fotografering fortsatte fejringen i SAGs kantine med lagkage, sodavand og champagne. Her fik Kronprinsen lejlighed til at tale med både drenge- og mandskorsangere, og der blev set frem imod næste musikalske møde mellem Kronprinsen og Københavns Drengekor, som er Haydns Skabelsen i Københavns Domkirke til november.

KALENDER OG NYHEDER