Københavns Drengekor
Københavns Drengekor på Europaturné 2018

Drengene og herrerne fra Københavns Drengekor har under overskriften “Choir Sounds of Joy and Reflection” været på årets store koncertturné i april og maj måned.

Første stop var Lissabon og den store Monasterio de San Jenónimo Katedral, hvor mere end 900 publikummer oplevede koret under ledelse af Ebbe Munk. Herfra rejste drengene videre til Spanien med koncerter i Salamanca, Sevilla og Malaga inden de 2. maj landede i London, hvor sydeuropas omskiftelige vejr (!) blev afløst af strålende solskin og sommervarme!

I London indledtes ugen med koncert i Saint James’s Church på Piccadilly i indre London fulgt af en tur til Cambridge og legendariske King’s College, hvor der både blev tid til korbesøg hos “kollegerne” i King’s College Choir og koncert. Søndag fik menigheden i Den Danske Kirke lejlighed til at opleve koret ved højmessen, inden koret mandag medvirkede ved Evensong i Westminster Abbey, hvor mere end 1000 tilhørere var mødt op, herunder hertuginden af Glouchester. Dette blev for alle en enestående afslutning på en lang og oplevelsesrig turné!

 

Se billeder fra turnéen her. Klik på billederne for at se dem i fuld størrelse.

KALENDER OG NYHEDER